Slideshow shadow

Scheppingsweek

We organiseren met regelmaat een Scheppingsweek. In een Scheppingsweek ga je in een kleine groep (maximaal 6 deelnemers) een week  intensief aan de slag met jouw vragen of levensthema’s. De vragen/thema’s kunnen zowel werk als privé gerelateerd zijn. De weken worden georganiseerd op wisselende mooie locaties. Het voelt enerzijds als een vakantie omdat je een week weg bent van al je dagelijkse beslommeringen. Aan de andere kant is het hard werken. Een ding is zeker, deelnemers komen als herboren uit een Scheppingsweek.

Programma

Het programma wordt geheel afgestemd op de individuele vragen en behoeften van de deelnemers. Wel zijn er een aantal vaste ingrediënten die altijd terugkomen. Zo wordt iedere dag het transformatiespel gespeeld. Is er volop mogelijkheid tot ontspanning en wordt er aandacht aan voeding en maaltijden besteed. Het programma begint meestal op een maandagochtend en eindigt op een vrijdagmiddag. De eerste dag is gereserveerd voor het verdiepen van de vraag die iedere deelnemer stelt. Uit ervaring blijkt dat in de loop van de week dien zich veelal vanzelfsprekend een richting of antwoord aandient. Op de laatste dag wordt deze richting in concrete stappen uitgewerkt.

Het tranformatiespel

Het Transformatiespel is een lichtvoetig,  krachtig en diepgaand spel om stil te staan bij je eigen levenspad en stappen te zetten tot verandering. Aan tafel ervaart iedereen zijn eigen blokkades en kansen. Maar men leert ook van elkaar. Inzichten en belemmeringen worden ervaren en gedeeld. Vastgeroeste patronen kunnen ter plekke worden losgelaten.  Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces.

Begeleiding van de Intensive

De begeleiding is in handen van Beitske Bouwman, Erik Hornman en Bart Klijnsma. Beitske verzorgt de ochtend yoga, draagt bij aan het eten en vult het programma aan met een voor de groep geschreven verhaal. Bart begeleidt het transformatiespel en met Erik kun je sparren en gesprekken voeren over je doelstellingen en belevingen.

Inschrijven

We organiseren met regelmaat Scheppingsweken met een open inschrijving. Zie hiervoor de data op de site. Na een intake gesprek wordt besloten of een Scheppingsweek past bij je vraag/doelstelling en of we met elkaar kunnen werken.

Wil je meer informatie, mail ons dan of bel een van ons. We vertellen je graag meer.

 

Geef een reactie